Menu

Taxi Santpoort-Zuid

Taxi nodig in Santpoort-Zuid? Taxi is het ideale vervoermiddel als u snel van A naar B wilt gaan en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen. Onze representatieve en gecertificeerde chauffeurs brengen u en uw medereizigers tot aan de voordeur. U hoeft daarvoor geen zorgen over te maken.

Voor een parkeerplaats, parkeerkosten of plaats in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, daar hoeft u geen zorgen over te maken. In het centrum van Haarlem heb je pollers staan waar wij als taxibedrijf door heen kunnen rijden met onze palenpas. U kunt overal in de binnenstad van Haarlem voor de deur komen. Als je de kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is.

Wij bieden taxivervoer, uitgaansvervoer en zakelijk vervoer aan door de hele regio Kennemerland tegen aantrekkelijke tarieven. Als je een taxi nodigt hebt wij rijden 24 uur 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 023-5 400 600.

Bij Taxi Centrale Haarlem streven wij ernaar om u de beste mogelijke service aan te bieden, met de luxe taxi’s in Aerdenhoud e.o. En om het proces van het boeken van uw taxi nog makkelijker te maken, kunt u nu online reserveren op onze bestelpagina.

Taxi bestellen